Utbildningar

Unika möjligheter

Frisör, barberare, nagel och hår- och makeupstylist utbildning sen 2006 mitt i Stockholm.
Style Education är en av få skönhetsskolor i Stockholm som är godkänd för kommunala vuxenutbildningar. Det betyder att din kommun kan bekosta din frisör-, barberare-, nagel- eller hår- och makeupstylist utbildning samtidigt är du berättigad till CSN.

Style Education är även en ledande Komvuxskola inom skönhetsutbildningar vilket gör den till ett givet val för dig som vill påbörja din karriär som frisör, barberare, nagelterapeut eller hår- och makeupstylist.
Utbildningarna bedrivs i en modern och fin skollokal och disponerar en elevsalong i Palmfeltscenter vid Globens Tunnelbanna.

Under utbildningen till frisör får du praktisk övning på kunder i skolans elevsalong. På vår barberare, nagel samt hår-och makestylist utbildning får du praktisk övning på modeller.
Style Education är godkänd av Sveriges Frisörföretagare.
Tycker du att det låter intressant och roligt att jobba inom dessa områden har vi utbildningen för dig. Kontakta oss redan idag för att ta steget mot din nya karriär.

Gör din intresseanmälan här!

För mer information om varje utbildning hittar du under fliken utbildningar. Har du några frågor kan du alltid ringa oss eller använda vårt kontaktformulär på hemsidan.

Därför ska du välja Style Education

* Style Education är en del av det offentliga skolsystemet
* Hög andel har yrkeslärarexamen
* Högt antal elever med godkända betyg
* CSN berättigad kostnadsfri utbildning
* Rektor är behörig skolledare
* Externa utbildningar från produkttillverkare och fackförbund
* Teori blandat med praktik
* Dagliga möten med elever
* Elevens behov i centrum
* Learning by doing
* Verklighetsförankring med elevsalongen
* Stor kundkrets

Frisör bild
styling-frisor-utbildning

Målet efter vår utbildning är att eleverna ska avlägga del- och gesällprov för att kunna jobba som behöriga frisörer med frisörlicens.

Frisörlicensen är som ett bevis att du har gått en frisörutbildning, licensen utfärdas av FYN frisörernas yrkeksnämnd.

Har du sett filmen?

Vår frisörutbildning består av flera frisörkurser som betygssätts allt eftersom. Utbildningen omfattar totalt 1500 gymnasiepoäng.

Vi har lokaler i Stockholm på Palmfeltsvägen 5 (Palmfeltscenter). Till skolan hör en elevsalong på Palmfeltsvägen 5 där våra elever tränas att bli duktiga frisörer i en riktig salongsmiljö. Där går det även bra att boka elevbehandlingar till ett förmånligt pris, måndag 9-17, tisdag 10-17 onsdag-fredag 9-17, Lunchstängt 12-13 alla dagar boka direkt på telefon 08-390 710.

I våra lokaler i Palmfeltscenter vid Globen får eleverna sin grundutbildning med både teori och praktisk övning på docka och modeller. Style Educations är en liten skola med nära kontakt mellan skolans lärare, ledning och alla elever, det skapar en trygg och familjär lärmiljö.

Samtliga lärare på vår frisörutbildning är behöriga yrkeslärare.