Kan verkligen rekommendera Style Education

Photo: Ola Dybendal Frisör: Pontus Boqvist

”Jag gick utbildningen på Style Education år 2007-2008 och kunde inte få en bättre start på min yrkeskarriär. Utbildningen gav mig goda yrkeskunskaper i både hår och make up tack vare oerhört skickliga & kompetenta lärare. Under min utbildning fick jag dessutom öva på riktiga kunder flera dagar i veckan vilket gjorde att jag kände mig redo för yrket när jag var klar. Efter avslutad utbildning fick jag jobb på frisörkedjan Toni & Guy där jag var kvar i 7 års tid. Ett utav dessa 7 åren bodde & arbetade jag som frisör i London på samma företag. Jag har också under många år varit med och stylat stora visningar så som Stockholm fashion week, London fashion week, Elle galan och andra modejobb. Efter många år i branschen bestämde jag mig för att vidareutbilda mig till yrkeslärare och idag arbetar jag som stylistlärare på en gymnasieskola i Stockholm. Kan verkligen rekommendera Style Education till alla som vill ha en framtid inom frisörbranschen.”



– Therese Nilsson