Kontakt

Frågor gällande vår utbildning

Är du nyfiken på någon av våra utbildningar för du gärna höra av dig till oss på skolan. Det går bra att skicka mejl till contact@styleeducation.se eller så ringer du vår trevliga Marianne som kan svara på det mesta gällande utbildningar, ansökningar, intag, CSN och liknande frågor. Är det något hon inte kan svara på så hjälper hon dig till rätt person som kan svara på dina frågor.

Marianne når du på telefon 072-398 53 36, vardagar 8-17.

Eller så fyller du i formuläret här under.

Tveka inte att höra av dig om det är något du är nyfiken på gällande våra utbildningar.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Vilken kommun bor du i?

Ämne

Ditt meddelande

Boka tid gör du via telefon på 08- 16 57 97

Öppettider för elevsalongen.

Måndag: 9-17
Tisdag: 10-17
Onsdag-Fredag: 09-17

** Lunchstängt 12-13 alla dagar

Använd formuläret för att skicka ett meddelande till oss

Fyll i alla fält och kontrollera din e-postadress och telefonnummer en extra gång. Skulle du ha några frågor kan du alltid kontakta oss via telefon på 072-398 53 36 vardagar 8-17, eller skicka e-post till contact@styleeducation.se dygnet runt. Hör gärna av dig!

Elevsalongen

Vår elevsalong ligger på Odengatan 33 i Stockholm. Där kan du boka frisörbehandlingar som klippning, skäggklippning, färgförändring, permanent och styling.

Glöm inte att det är elever som gör behandlingen, när vi lär oss nya saker behöver vi alla extra tid. Så glöm inte att sätta av lite extra tid när du besöker oss, unna dig lite egen tid. Stressade kunder gör eleverna stressade och då blir resultatet därefter. Alla våra behandlingar utförs av elever som har handledning av en duktig frisörlärare.

Då vi ibland får in allt för stora projekt tar vi oss rätten att säga ifrån jobb som vi inte kan genomföra, i de fallen hjälper vi dig att hitta en lösning som passar dig, och eleverna klarar av att genomföra det.

Vi gör inga färgbehandlingar på kunder under 16 år, på grund av risken att utveckla kontaktallergi mot hårfärgningsämnena, då läkemedelsverket avråder detta.

Vi har sedan starten 2006 haft nöjet att hjälpa många snälla och trevliga kunder som blivit så fina i håret, passa på du också.